سلام به روی ماهت 🥰
جواب سوالات رو میتونی اینجا پیدا کنی 🌹
اگر نبود میتونی بهمون زنگ بزنی، خوشحال میشیم صدای زیبات رو بشنویم 😍
کالاهای موردنظرت رو به سبدخریدت اضافه کن، شماره موبایلت رو وارد کن، نوع ارسالت رو انتخاب کن، آدرست رو وارد کن، نحوه پرداختت رو انتخاب کن، بعد از تکمیل خرید و پرداخت، ازطرف سایت نیکولند برات پیامک ثبت سفارش میاد.
هزینه ارسال با پست پیشتاز به سراسر ایران 24000 تومان
هزینه ارسال با پیک فقط مخصوص تهران 36000 تومان
اگر پست رو انتخاب کردی، دو تا شش روزکاری بعد از ثبت سفارش بسته به دستت میرسه.
و اگر پیک رو انتخاب کردی، در زمان انتخابی خودت بسته به دستت میرسه.
جواب سوالتو پیدا نکردی ؟
بهمون زنگ بزن
44167250 - 021
خیلی خیلی خوشحالیم و باعث افتخارمونه که نیکولند رو انتخاب کردید تا سال جدید رو همراهتون باشه
نیکولند این پلنر رو جوری طراحی کرده که تمامی ابعاد رو در بر داشته باشه و شما بتونید برای تک تکشون برنامه ریزی کنید، و از روزهاتون استفاده بهتری داشته باشید. این دفتر بخش های مختلفی داره که من اینجا میخوام بهتون بگم که هر بخش چطور پر میشه تا بتونید بیشترین استفاده رو از این دفتر داشته باشید.
راستی اینم بگم که این دفتر 4 تا طرح مختلف داره، طرح دختر، طرح کهکشانی، طرح تکشاخ، طرح گلگلی، که شما به سلیقه خودتون میتونید طرحی که دوست دارید رو انتخاب کنید
بریم با هم ببینیم این دفتر پرطرفدار و جامع چه امکاناتی داره :
دفتر رو که باز میکنید، اولین صفحه ای که میبینید یه دختر زیباست به همراه دعای خیر برای سال نو و تاریخ و زمان سال تحویل.
ورق که میزنیم، تقویم در یک نگاه رو میبنیم به همراه روزهای تعطیل هرماه که با رنگ متفاوت مشخص شده.
بازهم ورق بزنید ، دریم برد رو میبینید، که توی این دوصفحه میتونید رویاها، خواسته ها و آرزوهای سال 1401 رو بنویسید، عکس بچسبونید یا نقاشیش رو بکشید، تابلوئه آرزوهای شماست و هر چیزی که دلتون میخواد رو میتونید داخلش بزنید. این تابلو به شما کمک میکنه تا رویاها و خواسته هاتون براتون واقعی بشه.
صفحه بعدی که میبینید، صفحه "اهداف سال 1401" هستش، یکی از صفحه هایی که من خودم خیلی خیلی دوستش داریم، اول روی یه ورق اهدافت رو بنویس، 5 تا از مهمترین هاشون رو که میخوای توی سال جدید روشون وقت بزاری و به سمتشون بری رو انتخاب کن، و توی 5 تا جای خالی این صفحه بنویس، اگز توضیح خاصی هم نیاز هست، زیر هدفت بنویس، و در طول سال هر قدمی که برای رسیدن به هدفت برداشتی، توی این صفحه و توی نمودار پیشرفتش علامت بزن، تا به هدفت نزدیک و نزدیک تر بشی.
صفحه رو به روش رو نگاه کن، صفحه "قلک جادویی" رو میبینی، توی این دفتر برات 4 تا قلک جادویی فرضی در نظر گرفتیم. هر قلک مخصوص یک هدف مالی تو در سال جدید هستش. هدف مالیت رو جلوی <قلک شکن> بنویس، و مبلغ مورد نیازش رو هم جلوی <مبلغ موردنیاز>، و در طی سال شروع کن به پس انداز کردن برای هدفت، و هر چقدر که پس اندازت بشتر شد، توی قلکش علامت بزن تا جایی که 100% قلکت پر بشه و بتونی اون چیزی که میخوای رو بخری
خب خب خب؛ این صفحه هارو که پر کردی آماده ای برای شروع یه سال جدید و نو و پر از حسِ خوب و اتفاقات قشنگ.
ورق که بزنی ماه بهاری فروردین رو میبین، با طراحی اختصاص اون ماه.
توی این صفحه برای هر روز ماه، یه باکس درنظر گرفته شده که بتونید برنامه ریزی کلی ماهانه تون رو داخلش انجام بدید، شاید بپرسید چه برنامه ای ؟ برنامه های کلی، تاریخ های مهم، قرارها، و هر چیزی که میخواین با یه نگاه کلی توی ماه متوجه اش بشید. توی این صفحه مناسبت ها و تعطیلات هم مشخص شده و به شما یه دید کلی از ماه رو میده.
ورق که میزنیم میرسیم به دو صفحه ای که مربوط به ماه پیش روتون هست، مواردی که باید پر بشن :
اهداف ماه : بعد از تعیین اهداف سالانه، هدفتون رو به بخش های کوچیک تر تقسیم کنید، و هر بخش یا هر چنذ بخش رو به یه ماه اختصاص بدید، تا طی سال قدم به قدم به اهدافتون نزدیک تر بشید و در پایان سال به اهدافتون دست پیدا کنید.
برنامه بهبود فردی : حتما و حتما و حتما برای خودتون یه برنامه بهبود فردی داشته باشید، سعی کنید هر ماه روی جنبه های مختلف خودتون کار کنید، دوره های جدید برید، رو اعتماد به نفس، عزت نفس، شجاعت و .. کار کنید و سعی کنید به ورژن بهتری از خودتون تبدیل بشید.
قرار ملاقات : قرار ملاقات های ماهتون رو بنویسید.
برای ماه بعد یادم باشه : اگر موردی هست که توی این ماه نرسیدید یا باید ماه بعدی انجامش بدید اینجا یادداشت کنید.
سفر ماه : سفرهایی که این ماه قراره بدی رو اینجا بنویسید با تاریخ.
تولدها و تاریخ های مهم : اینجا بنویسید تا یادتون باشه بهشون تبریکم بگید.
فیلم های ماه : فیلم هایی که توی این ماه میخواید ببینید رو بنویسید، هر کدوم رو دیدید جلوش یه تیک بزنید.
کتاب های ماه : کتاب هایی که توی این ماه میخواید بخونید رو بنویسید، هر کدوم رو خوندید جلوش یه تیک بزنید.
پلی لیست ماه : موزیک هایی که توی این ماه گوش دادید رو بنویسید.
تجربه های ماه : این قسمت تجربه های ماهت رو بنویس، درس هایی که توی این ماه گرفتی، هرچیزی که بهت کمک کرده بهتر بشی.
ایده های ماه : ایده ها همیشه باید ثبت بشن، اینجوری هم میتونی کم کم پخته ترشون کنی و هم اونایی که بهتر رو انتخاب کنی و از همه مهمتر با خالی کردن ایده های روی کاغذ ایده های بهتر به ذهنت میان. پس راه رو براشون باز کن
بهترین اتفاق ماه : این بخش مربوط میشه بهترین اتفاقی که توی این ماه برات افتاده، تا هر وقت به دفترت نگاه کردی حالت خوب و خوب تر بشه
خاطره ماه : یه خلاصه کوتاه از خاطرات این ماهت بنویس تا مونگار بشن.
شکرگزاری ماه : نعمت هایی که توی این ماه براشون شکرگزار بودی رو اینجا بنویس.
برنامه مالی ماه :توی این دفتر برای هرماه یک صفحه درنظر گرفته شده تا همه گزارشات مالی اون ماهتون رو بنویسید. در ستون درآمد، درمدهای ماهتون رو بنویسید. در قسمت مخارج هم مخارجتون روب نویسید و انتهای ماه زیر ستونش مجموع مخارجتون رو بنویسید. چیزهایی که باید توی این ماه بخرید رو توی ستون خریدنی های مهم بنویسید. و پرداخت های مهم مثل قبض ها، اشتراک ها، قسط هاتون رو توی پرداخت مهم بنویسید. توی بخش قرض یا وام هم قرض یا وامی که گرفتید توی اون ماه رو بنویسید (پیشنهاد ما اینه که به جای قرض گرفتن خودتون اون مبلغ رو به دست بیارید) و در نهایت در قسمت پس انداز مجموع پس انداز اون ماهتون رو بنویسید.
برنامه غذایی ماه :برای هر ماه یک صفحه مخصوص برنامه غذایی تون درنظر گرفته شده. برای هر وعده غذایی توی روزهای هفته 4 تا 5 غذای پیشنهادی بنویسید. مثلا شنبه ناهار (عدس پلو، قیمه، لازانیا، سوپ، ماکارونی) و ... . به کمک این بخش ما یه برنامه خوب برای غذاهای هر روز هفته دارید و میتونید هر روز هفته براساس غذاهایی که نوشتید یکی رو انتخاب کنید و توی صفحه برنامه روزانه بنویسید. یعنی مثلا روز شنبه با خودم میگم امروز چی درست کنم ؟ و میام توی این صفحه نگاه میکنم که چه غذاهایی برای این روز نوشتم، یکیشو براش انتخاب میکنم.
برنامه ورزشی ماه :برای هر ماه علاوه بر برنامه غذایی، یه برنامه ورزشی هم درنظر گرفتیم، توی هر ماه ابتدای ماه وزنتون رو بنویسید، و انتهای ماه هم مجدد وزنتون رو بنویسید تا ببینید چقدر تغییر کردید. برنامه ورزشی که از مربی گرفتید، یا از اپلیکیشن ها و ... دریافت کردید هم توی این قسمت بنویسید. نام حرکت (اسم یا توضیحش)، مدت زمان / تعداد (مدت زمانی که باید اون حرکت رو بزنید یا تعداد باری که باید بزنید)، نکته مهم حرکات (اگر جور خاصی باید اون حرکت رو بزنید).
پیگیری خواب ماه :برای هرماه یک صفحه درنظر گرفته شده که میتونید تایم خوابیدن و بیدار شدنتون رو علامت بزنید. هر ردیف مربوط به یک روز از اون ماه هست. از ساعت 7 عصر شروع میشه تا ساعت 6 عصر فرداش، شما باید علامت بزنید که از چه ساعتی خوابیدید مثلا از ساعت 12 شب خوابیدید تا 8 صبح (یعنی از عدد 12 علامت بزنید تا عدد 9)، اینجوری هم تایم خوابیدن و بیدار شدنتون مشخص میشه و هم مدت زمان خوابیدنتون. بعد زیر میزان انرژی، میزان انرژی تون رو با تعداد ستاره ها مشخص کنید (یک ستاره کمترین انرژی و 5 ستاره بیشترین انرژی). و میزان رسیدگی به کارها رو توی اون نوار جلوی روز علامت بزنید به میزان درصد رسیدگی به کارهاتون.
با این صفحه شما میتونید خواتون رو منظم کنید و کم کم سحرخیزی رو جایگزین کنید ولی همیشه برای شروع با نیم ساعت زودتر خوابیدن و با یک ساعت زودتر بیدار شدن شروع کنید و کم کم خودتون رو به تایم دلخواهتون برسونید. و اگر روزهای اول انرژی بالا نداشتید یا به کارهاتون نرسید و یا کلافه و خسته بودید اشکالای نداره. به تنظیم خوایتون ادامه بدید چون بدنتون کم کم عادت میکنه و انرژی تون بالا میره.
روتین پوستی :روتین پوستی یکی از کارهای مهمی هست که باید برای مراقبت از خودمون و پوستمون انجام بدیم، و محصولات مراقبت پوستی خیلی خوبی، چه ایرانی و چه خارجی وجود داره که میتونه به پوست ما کمک کنه تا شاداب و سلامت باشه. مهمتر از همه اینها این هست که ما محصولات مراقبت پوستی که داریم رو به صورت مداوم استفاده کنیم تا تاثیر خودش رو روی پوست ما بزاره. برای همین این صفحه رو توی دفتر درنظر گرفتیم تا هر روز روتین پوستی تون رو پیگیری کنید. توی باکس بالا "محصولات مراقبت پوستی من" محصولاتی که در اون ماه استفاده میکنید رو بنویسید با نام برندشون. بخش پایین "روتین پوستی"، در باکس های صورتی روتین پوستی صبحتون رو بنویسید، توی هر باکس یکی از محصولاتی که باید بزنید. توی باکس های آبی هم روتین شبتون رو بنویسید. هر روز که اون محصول رو استفاده کردید جلوش و زور روز خودش تیک بزنید.
بعد از بخش هایی که برای ماه هست به بخش برنامه ریزی روزانه دفتر میرسیم، توی این دفتر برای هر روز نصفه صفحه جا درنظر گرفته شده تا شما بتونید برای اون روز به طور کامل برنامه ریزی کنید. اولی توی قلب وسط، ماهی که درش قرار داریم رو مینویسیم. و روز هفته اش رو علامت میزنیم؛ مثلا : شنبه.
برای هر روز یک عنوان هم درنظر گرفته شده، که میتونید توی اون روز به اون موضوع توجه بیشتری کنید. یادتون باشه که بهترین حالت اینه که از شب قبل برای روز بعدتون برنامه ریزی کنید اینجوری هم صبح باانگیزه تر بیدار میشید و هم اینکه میدونید میخواید چیکار کنید.
لیست کارهای روز : لیست کارهای اون روزتون رو مینویسید؛ دقت کنید که برنامه ریزی رو خیلی رویایی و سنگین و یا خیلی آسون درنظر نگیرید. سعی کنید به صورت واقعبینانه برای هر روزتون برنامه ریزی کنید. کارهاتون رو طوری تقسیم کنید که بتونید توی یک روز انجامشون بدید و اگر نتونستید یه کاری رو انجام بدید ناراحت نباشید و اون کار رو به روز بعد منتقل کنید. میتونید اول کل کارهایی که دارید رو توی یک برگه کارغذ یا درفتر لیست کارهای نیکولند، لیست کنید و بعد اون رو بین روزها تقسیم کنید.
یادم باشه : مورد مهمی که باید حتما اون روز انجام بدید یا بهتون یادآوری بشه.
آب و ورزش : نوشیدن 8 لیوان آب در طول روز برای بدن خیلی مفیده ازش غافل نشید، میتونید به ازای هر لیوان آبی که خوردید یکی از این قطره هارو پر کنید. و ورزش هرچند کوچیک مثلا 30 دقیقه پیاده روی و ...
شکرگزاری : بگرد و چیزی رو پیدا کن که امروز واقعا از وجودش یا اتفاق افتادنش خوشحال و شکرگزار بودی و اینجا بنویس تا حس خوب بیشتری دریافت کنی و توجه ات به سمت نکات مثبت زندگین بره.
هزینه ها : گرینه هایی که امروز انجام دادی رو بنویس. مجموعش رو هم حساب کن تا توی صفحه برنامه ریزی مالی اون ماه بنویسی.
یادداشت : یادداشت مهمی اگر داری بنویس، یا یه جمله قشنگ برای خودت بنویس.
برنامه غذایی : از اون لیست برنامه غذایی ماهانه ات، برای شام و ناهار و صبحانه ات غذا انتخاب کن و اینجا بنویس.
جایزه : حتما برای خودت یه جایزه تعیین کن، قرار نیست خیلی بزرگ و عجیب غریب باشه، فقط قراره بهت انگیره بده تا کارهاتو تیک بزنی. میتونه یه بستنی، یه قسمت سریال، یه کافی و ... باشه. و وقتی که 90% تا 100% کارهاتون تیک زدی به خودت بده.
موزیک و جمله روز : با اسکنر گوشیت یا با اپلیکیشن نیکولند این QR کد رو اسکن کن. برای هر روزت یه جمله انگیزشی قشنگ و یه آهنگ خوب میاره. میتونی جمله اش رو توی بخش یادداشت بنویسی و موزیکش رو هم در طول روز گوش بدی.
خب
آخرهای دفتر هم چندتا امکان خوب هست که اولین هبیت ترکر یا همون عادت سازه :
حالا عادت ساز چیه ؟ به کمک عادت ساز میتونی عادت های جدید رو در خودت ایجاد کنی یا عادت های بد رو ترک کنی.
حالا چطوری ؟ وقتی یه کاری رو 21 روز پشت سر هم انجام بدی اون موضوع به صورت عادت برات درمیاد. مثلا 21 روز پشت هم صبح ها ساعت 8 بیدار شی و ...
پس برای هر ماه خودت یک عادت خوب تعریف کن و یا سعی کن یکی از عادت های بدت رو ترک کنی. و هر روز که موفق شدی خونه مربوطه اش رو رنگ کن. حواست باشه که باید 21 روز پشت سر هم انجامش بدی.
بعد از عادت ساز میرسیم به پیگیری حال و احوال یا همون مود ترکز :
حالا این یکی برای چیه ؟ برای اینکه بدونی در طول هر ماه بیشتر حال چه طوری بوده ؟ خوشحال بودی، ناراحت بودی، اضطراب داشتی، غمگین بودی و ...
تا اگر حال بدت بیشتر از حال خوبت بوده یه فکری به حالش بکنی، دلایلیش رو پیدا کنی و حلشون کنی .
برای هر ماه یک ابر قشنگ درنظر گرفته شده با یه سری قلب ریز که ازش میریزن، هر قلب توش یک عدد داره که نشون دهنده یک روز از ماه هست. بر اساس حال هر روزت قلبش رو رنگ کن تا ببینی آخر ماه اوضاع حالت چه جوریه، میتونی از رنگهای اون کنار که تعریف شده استفاده کنی، یا خودت برای خودت رنگ تعریف کنی.
بهترین سفرهایی که رفتم : تجربه های جدیدی همیشه دلنشین رو لذت بخشن، مخصوصا اگر سفر به جاهای جدید باشه، این صفحه طراحی شده تا موندگار ترین سفرهای سالت رو توش بنویسی، به همراه تاریخ و یه توضیح مختصری ازش.
بهترین کتاب هایی که خوندم : خوندن کتاب یکی از تفریحات آروم و قشنگه، نمیدونم چقدر اهل کتاب خوندنی، ولی بهت پیشنهاد میکنم که تمرین کنی و روزی چند صفحه کتاب بخونی. و بهترین کتاب هایی که در طول سال خوندی رو اینجا برای خودت بنویس
تولد و تاریخ های مهم : برای هر ماه تولد ها و تاریخ های مهم رو بنویس، تا بتونی بهش رجوع کنی و بدونی هرماه چه خبره تا تبریک بگی و حال خودت و عزیزرانت رو خوب کنی.
برنامه نظافت : یکی از امکانات جذاب این دفتر این صفحه هست که مربوط به نظافته و بعید میدونم جای دیگه ای این صفحه رو دیده باشید، که به 4 بخش هفتگی، ماهانه، فصلی و سالانه تقسیم شده. اول از همه باید بیایم نظافت ها رو به این 3 دسته تقسیم کنیم، یعنی چی ؟ یعنی بعضی کارهای نظافتی به صورت هفتگی تکرار میشه، بعضیشون به صورت، ماهانه و بعضی شون سالی یکبار. وقتی تقسیم کردی، اونهایی که به صورت هفتگی هست رو در روزهای هفته تقسیم کن، مثلا شنبه : اتو کردن لباس ها، مرتب کردن یکی از کشوها، جارو کردن و ... و اینجوری هم به همه کارهای نظافتی میرسی، هم همیشه همه جا مرتبه، و هم کم کم انجامشون دادی. و هر روز هفته میدونی که باید چه کاری رو انجام بدی و میتونی توی لیست کارهای اون روزت بنویسی.
کارهایی که به صورت ماهی یکبار انجام میشه رو هم در قسمت کارهای ماهانه بنویس و هر ماه که انجام دادی توی دایره اش تیک بزن.
کارهای نظافتی فصلی رو هم توی قسمت فصلی بنویس، و هر فصل که انجام دادی تیک بزن تا یادت بمونه که مثلا این فصل انجام دادی یا نه و ...مثل شستن پرده ها
کارهای نظافتی سالانه رو هم توی قسمت سالانه بنویس.
اینجوری میتونی یه خونه یا یه اتاق همیشه مرتب داشته باشی با کمترین زحمت.
عادت ماهانه : توی این صفحه تاریخ عادت ماهانه ات رو علامت بزن و یه توضیح کوتاهی در مورد حال روحی و جسمتین زیر اون ماه بنویس. این صفحه بهت کمک میکنه تا بدونی چه تاریخی شروع عادت ماهانت بوده و برای ماه بعدی چه تایمی این اتفاق میفته. تا هم کنترل داشته باشی که به موقع باشه و هم خودت رو برای آماده کنی.
خاطرات 1401 : خاطرات قشنگتو به طور خلاصه بنویس امیدواریم که قشنگ ترین خاطرات رو ثبت کنی.
دستاوردهای 1401 : انتهای سال دستاوردهای 1401 رو برای خودت بنویس تا ببینی چقدر سال خوب و مفیدی برات بوده و انگیزه بگیری برای سال جدید.
عکس | تعداد | عنوان محصول | حذف |
---|
نظرات تعداد:۲۶ عدد